Menu

Tour du ALS 2014

De jaarlijkse Tour Du ALS editie 2014, was een enorm succes. Hardlopers, wandelaars en wielrenners die zich inzetten voor de strijd tegen ALS. Het was voor alle vrijwillgers en deelnemers een achtbaan van emoties.

Het enthousiasme van een ieder die erbij betrokken was, geeft een enorme “boost” om door te gaan met onze bijdrage aan het vinden van een oplossing tegen deze genadeloze ziekte.  2014 was ook het jaar dat we met de Tour Du ALS maar liefst € 1.345.000,- hebben weten binnen te halen voor de stichting ALS Nederland. Veel geld voor onderzoek en ondersteuning van de ALS patiënt.

De Motards zijn belangrijk voor de organisatie van dit evenement en ze hebben ook dit jaar weer met veel energie bijgedragen aan veiligheid en ondersteuning van de deelnemers.

Steun de strijd tegen ALS

Wilt u iets meer weten over De Motards of wilt u weten hoe u zich kunt aanmelden als Motard? Mail ons dan op info@motards-tourduals.nl. Voelt u zich betrokken bij de ALS patiënt? En wilt u de Tour du ALS en het werk van de motards ondersteunen? Ga dan naar de donateur pagina en lees hoe u kunt doneren.

Wordt nu donateur