Menu

Tour du ALS 2013

Tour du ALS 2013 was een uitdaging voor de organisatie. Een enorme groei t.o.v. 2012 en gelukkig ondersteuning van vele vrijwilligers en nieuwe motards. De weersverwachtingen waren uitmuntend en dat betekende een mooie zonnige dag. De stemming was opperbest ondanks het vroege tijdstip van 05:00 uur voor de malloten van de kale berg met 3 beklimmingen voor de boeg. Startlocatie Bedoin was een oranje enclave geworden.

Motards ter ondersteuning tijdens de massastart, die rond het middaguur ging starten. Onder luid geclaxonneer en gefluit van vele toeschouwers werd de aftrap gegeven voor de beklimming van de kale berg. Alle hens aan dek.

Een fantastisch evenement met een lach en een traan. Een traan voor velen die de top bereikten met hun dierbaren in gedachten of achterop de tandem. Alle vrijwilligers hebben naast de deelnemers een topprestatie geleverd. De motards hebben een ervaring opgedaan die in de geschiedenis kan worden opgenomen. In Bedoin onder luid gejuich en gezellige muziek werd de voorlopige opbrengst gedeeld met alle aanwezige deelnemers en vrijwilligers.

Steun de strijd tegen ALS

Wilt u iets meer weten over De Motards of wilt u weten hoe u zich kunt aanmelden als Motard? Mail ons dan op info@motards-tourduals.nl. Voelt u zich betrokken bij de ALS patiënt? En wilt u de Tour du ALS en het werk van de motards ondersteunen? Ga dan naar de donateur pagina en lees hoe u kunt doneren.

Wordt nu donateur